Стилни тавани

Стилът на тавана ви е повече от структурна. Тавани са като неразделна част от предаване на интериорния дизайн както на стени, подови настилки и мебели в една стая. Има изненадващо много таван стилове често срещани в домовете днес – от проста, равна повърхност, която едва се получава забелязали да драматични и декоративни тавани, че наистина грабват вниманието ви.

Ако искате да подчертават красотата на вашия дом с отличителен нов таван, основно разбиране на популярните стилове на тавана могат да ръководят вашето решение. За вдъхновение и широк спектър от идеи за таван, посетете фото галерия Армстронг, изпълнен с десетки стаи с Армстронг продукти тавана и съвети, за да ви помогне да постигнете външния вид, че е уникално ваш.


конвенционални таванни

Това е таванът, така често се наблюдава в по-голямата част от домовете. Обикновено 8 фута висок, за да отговарят на стандартните размери строителни материали, конвенционални тавани имат проста плоска повърхност и достъпна височина, което ги прави лесни за украса. Създаване на уникален и атрактивен таван калай поглед с декоративни метални тавани от Армстронг. Или, в само един уикенд, превърне вашия конвенционален таван в произведение на изкуството с декоративен таван.
ОКАЧЕНИ ТАВАНИ

А спряно или „капка“ таван е вторичен таван, която виси под съществуваща плосък таван. Тя е съставена от олекотени, акустични панели на тавана, предвидени в метална решетка, която е окачен на тавана от закачалки или жици. Окачени тавани стилно скрие окабеляване, ВиК, механични тела и оригиналния стария таван. Armstrong предлага разнообразие от уникални стилове на тавана, като Homestyle тавани, които придават на полето нюх, измерение и топлината за свеж нов облик.
декоративен таван

Този драматичен стил таван има решетка от потънали панели разделени и подчертани от формоване. Ефектът създава гофрети като модел, който взема командващ роля в една стая. Декоративен тавани от миналото са произведения на изкуството, изработени с дялан камък или ценени дървесни видове. Днес, по същия класически стил таван се предлага с лекотата и икономиката на окачен таван в Easy Elegance ™ декоративен таван панели от Армстронг.
Cove ТАВАНИ

Този таван стил се характеризира с извити корнизи, че се присъединява към стената и тавана в плавен преход, създавайки една куха вдлъбнатина или заливче режийни. При липсата на остри ъгли или линии, за да определят по краищата на стаята, погледът е мек и изящен. Cove тавани често са Върховото постижение на добре уредено, официално стая.
TRAY ТАВАН

Тава тавани са плоски с правоъгълна център, който е или „изскочи“ или обърнати, за да добавите архитектурен интерес. За вграждане осветление обикновено се характеризира в този таван стил. Тава тавани често се разглеждат в кухни и трапезарии. Заради двете нива на височината на тавана, тавани тава може да направи една малка стая изглежда по-висок. За подобряване на външния вид на тавана поднос, използвайте Tin Look печат паната завърши за да съответства на цвета на тавана или друг цветен акцент в стаята.
CATHEDRAL ТАВАН

Визуално впечатляващи тавани катедрални имат високи, еднакво наклонени страни, които се присъединяват като с главата надолу V най-високата точка е възможно, обикновено на върха на покрива. Катедрала тавани скочат до 15 фута или по-високи, създавайки драматичен елемент в дизайна, както и открит, просторна усещане за стая или входа. Отгоре си катедрала таван с Woodhaven Таван Дъски и да видим колко естествен вид на дърво носи едно докосване на топлина и елегантност в стаята си.
сводест таван

А сводест таван има неравни страни скосяване, които отговарят на по-висока точка в една стая. Асиметрията е резултат от една стена е по-висока от противоположни стени. Подобно на своя таван катедрала колега, сводест таван добавя обем, дава илюзията за много по-голяма стая.
SHED ТАВАН

таван навес има равна повърхност, като при конвенционален таван, който се накланя нагоре на една страна. Тези тавани обикновено се наблюдават в домове с капандури или са изградени, за да се настанят таванско помещение по-горе. неравномерно височината на стената, създадена от възхода на тавана дава стая освежаващо чар. Shed тавани изглеждат страхотно, обхванати в класически beadboard.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *