Красотата на тавана във всекидневната

Къщи с техните девствени екстериор и уютни и уютни интериори. Докато beadboard прави заемаш намек за вила жалба, че е чист, без усложнения стайлинг върви добре с традиционен и модерен интериор, както добре.

Има нещо, за рафинирано подробно на beadboard, че винаги изглежда жизнена и чисти, което го прави идеален избор за кухни, бани, както и фамилни стаи. Когато се използва по тавана, beadboard добавя слой от текстура, която нежно влияе на външния вид на мебели, без да променя общата декора.

Prefinished таван beadboard дъски Woodhaven се нуждаят от поддръжка, достъпни и лесни за себе си инсталирате. Трябва само няколко прости инструменти, и можете да си свършат работата в пространството на един уикенд.

Съвети за декориране СЪС BEADBOARD ТАВАНИ дъски

Традиционна бяла beadboard осветява пространството и помага да отразява светлина обратно в една стая, но можете също да рисува тавана дъски, за да координира действията си с цветовете на стаите.
Beadboard дъски са декоративно решение за лесно камуфлаж повредени или остарели тавани, като пуканки тавани.
Инсталирайте таван beadboard дъски в същата посока, както вашите подови дъски за визуална приемственост. Ако имате греди на тавана, тече beadboard дъски перпендикулярна греди за интересен обрат.
Woodhaven beadboard дъски предлагат превъзходна влага и устойчивост на провисване за използване в типично влажни зони като мазета и бани. Тези дъски са лекувани с биоблока, което инхибира растежа на мухъл и плесен върху третираната повърхност.
Classic beadboard инсталиран на тавана е чудесен начин да се актуализира една стая, без да харчите много време или пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *