Идеи за таван, които предлагат уникални погледи.

Кое е най-пренебрегвани повърхността във всяко помещение? Знаете ли, че „таван“? Бинго! Повечето собственици фокусират вниманието си върху паркет, мебели и прозорците, но плащат почти никакво внимание на тавана. Таванът може да помогне за определяне на стила на една стая и, в случая на таван на дърво, да вземе интериорен дизайн за драматични нови висоти. Тези тавани дърво идеи показват как топло, удобно вид на дърво подобрява декор стая е.

WOOD ламперия ТАВАН

отличителни модели на дърво зърно на WoodHaven® таван дъски донесе уют за модерен селски интериор, изискана елегантност на Tudor-вдъхновен стил, или просто едно докосване на естествената топлина на всяко съвременно пространство. Тези декоративни таванни дъски използват съвременни технологии ламинат изображения за най-реалистична дърво появата някога. За закален ефект, Woodhaven Weathered предлага на износения, сив очарованието на плевня-странични дъски или дънер и обособен заплетен, напукани дърво визуално, че работи добре с държавата, западната или крайбрежни стилове. Ако вашият вкус клони към богати, луксозни гори, орех или череша дъски отговарят на сметката.

Woodhaven дъски се прикрепят директно към съществуващия таван със система за езика и бразда, което означава, че няма решетка за прекъсване на чиста, по поръчка изработен дизайн. Уникалната система клип Woodhaven прави монтажа бърз и лесен за направи-си-майстор.

Homestyle® окръг Класически дъски са чудесен дървен таван идея за тези, които по-малък бюджет. Тези икономически ефективни дъски са лесни за инсталиране и се предлагат в бял селски текстура на дърво, което е красиво, за да инсталирате, както е, или е готов да рисува или петно ​​за потребителски дърво поглед.

BEADBOARD WOOD ТАВАН

Класически бял beadboard е таван идея на дървесина, която никога не излиза от мода. На спретнати, спретнати-като-пинов линии на езика и нарезно панели добавят един фин, но изискан детайл, който привлича окото нагоре и в горната част на помещението. Със своя естествен, дърво зърно модел, Woodhaven Beadboard дъски даде пространство на New England-вила или нюх страна. Ако вашата стая цветове следват определена палитра, лесно можете да рисувате beadboard панели да съвпадат!

Оребрена PINE ТАВАН

Загряване на тавана на всяка стая с богат, меден отблясък на Woodhaven заплетен Pine. Дали или не живеете в страната, можете да заснемете начина на живот на страната от де си таван с шаяк вид на бор. Никакви други дървесни видове предлага заветната вид на жълто-злато контрастира с богати, кафяви възли и забележителните вариации на зърно. Този селски дърво допълва разнообразие от стилове декор от съвременния да кабина живеене.

Ако искате да направите голямо влияние в една стая с малко усилия или опасения за бюджета, тези тавани дърво идеи са чудесен начин да започнете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *