Декоративни детайли на тавана

Decorating е всичко за комбиниране на данни, за да се създаде приятна атмосфера. Когато става въпрос за дизайн подробности, декоративни плочки таван предлагат модел, текстура и стил, който може да ви помогне да определите вашето пространство.

Декоративни детайли на тавана ПЛОЧИ

Pattern – декоративни десени допринася значително за личността на помещението. Вашият таван е идеалното място, за да добавите модела жизненост. В малки стаи, мащаба на модела пропорционално. Medium-до-голяма стая с размер могат да се справят по-модел, както и големи тавански размер плочки.

Сложен дизайн на исторически калай плочки винаги се възхищавал за тяхната топлина и красота. Богато релефна калай плочки таван ще ви очарова с хо-бучене от всяка стая. Помислете за прилагане на боя металик за автентичен вид, или боя плочки всеки цвят, за да съвпада с вашата стая декор.

Texture – Контрастът че текстура създава съдейства за установяване на настроението на една стая. Традиционните стаи изглеждат най-добре в рафинирани, гладки текстури. Съвременни пространства се нуждаят от повече текстурни интерес. Романтични стаи са подобрени от елегантни и сложни текстури, докато „уютен“ стил призовава за Туиди или пресечена текстури, като тази на циментова замазка мазилка. Друг съвет е да имате предвид: колкото по-неутрален цвят на стаята е, толкова повече тя се нуждае от текстура, за да се разбият на фините цветова палитра.

Стил – Дали вашите вкусове са склонни към съвременен, традиционен, селски, или нещо по средата, има таван плочки, за да съвпадат! Посетете фото галерията, за да получите креативни идеи. Детайли значение – особено когато става въпрос за стил. Паната със заоблени ръбове дават полиран, завършен вид. Това е една малка подробност, че наистина акцентира стая.

Вие искате вашия дом да бъде отражение на вас. Защо да не вземем пример от многото погледи на разположение в лесен за инсталиране плочки таван?

Един коментар към “Декоративни детайли на тавана”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *